Yhtiö

Tietoa VMP-konsernista

VMP on suomalainen henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa kokonaisvaltaisen valikoiman henkilöstövuokrauksen, rekrytoinnin ja organisaation kehittämisen sekä itsensätyöllistämisen palveluita. Visionamme on auttaa työnantajia ja työntekijöitä menestymään muuttuvassa työelämässä. Palvelemme asiakkaitamme Suomessa ja Ruotsissa ja meillä on vuokratyövoiman rekrytointipiste Romaniassa.

VMP:n liiketoiminta on jaettu kolmeen palvelukokonaisuuteen: henkilöstövuokraukseen, rekrytoinnin ja organisaation kehittämiseen sekä itsensätyöllistämiseen.

  • Henkilöstövuokrauksessa yhtiö tarjoaa henkilöstövuokrauksen palveluita VMP Varamiespalvelu-, Enjoy ja Extraajat-brändeillä. VMP tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluita sekä suoraan konserniyritystensä että franchiseketjun kautta. Henkilöstövuokrauspalveluiden alla tarjotaan myös kasvupalveluita ja digitaalisia palveluita, kuten robottityövoimaa.
  • Rekrytoinnin ja organisaation kehittämisessä VMP tarjoaa kattavia koulutuksen, muutosvalmennuksen, rekrytoinnin ja suorahaun palveluita asiakkailleen Personnel- ja VMP -brändien alla.
  • Itsensätyöllistämisen palvelukokonaisuudessa VMP tarjoaa Eezy-brändin alla asiakkailleen mahdollisuuden työllistää itse itsensä ulkoistamalla laskutuksen ja muut hallinnolliset työt VMP:lle.